The Chicago dog
The Chicago dog
8 ingredienser
20 m
Korv med bröd kan vara mycket mer än bara korv med bröd! De här ramslökskorvarna serveras i frallor, toppade med tomat, schalottenlök, saltgurka och feferoni.
Recept ur boken Korvboken : om och med korvar från Stensåkra Charkuteri & Deli
_
_
Ingredienser
- 4 mjuka frallor med vallmofrö
- 4 korvar ramslöksgrill
- yellow mustard
- körsbärstomater
- 4 schalottenlökar
- 4 hela saltgurkor
- inlagd feferoni
- persilja
Gör så här
- Hetta upp smör i en stekpanna och stek korvarna till perfektion.
- Skala och finhacka schalottenlökarna. Skär saltgurkorna på längden i tjocka skivor. Dela körsbärstomaterna i klyftor.
- Skär upp frallorna och lägg i stekta korvar. Lägg skivad saltgurka, tomathalvor och feferoni i bröden. Strö över finhackad schalottenlök och persilja och avsluta med yellow mustard.
- YUMMY!!!