The Chicago dog

The Chicago dog
Foto: Frederik Zäll

Korv med bröd kan vara mycket mer än bara korv med bröd! De här ramslökskorvarna serveras i frallor, toppade med tomat, schalottenlök, saltgurka och feferoni.

Recept ur boken Korvboken : om och med korvar från Stensåkra Charkuteri & Deli



13 maj 2017
20 m
4

Du behöver

  • 4 mjuka frallor med vallmofrö
  • 4 korvar, ramslöksgrill
  • yellow mustard
  • körsbärstomater
  • 4 schalottenlökar
  • 4 hela saltgurkor
  • inlagda feferoni
  • persilja

Gör så här

  1. Hetta upp smör i en stekpanna och stek korvarna till perfektion.
  2. Skala och finhacka schalottenlökarna. Skär saltgurkorna på längden i tjocka skivor. Dela körsbärstomaterna i klyftor.
  3. Skär upp frallorna och lägg i stekta korvar. Lägg skivad saltgurka, tomathalvor och feferoni i bröden. Strö över finhackad schalottenlök och persilja och avsluta med yellow mustard.
  4. YUMMY!!!
Kommentera receptet

Fler goda recept