Sparris med parmesankräm

Sparris med parmesankräm
Foto: Tv4
Jessica Frej
Jessica Frej

Sparris med parmesankräm

8 ingredienser

10 m

Sparris med parmesankräm är en riktigt läcker kombo som kan göra sig bra till sommarens alla bufféer och bjudningar.

Ingredienser

portioner4 - 8
  • 1 knippe grön sparris
  • olivolja
  • 1 krm salt
  • 0,5 dl majonnäs
  • 2 dl parmesanost, finriven
  • 1 citron, zest
  • lufttorkad skinka
  • persilja

Gör så här

  1. Stek sparrisen några sekunder på hög värme i lite olivolja med salt.
  2. Blanda majonnäs med parmesan och citronzest.
  3. Lägg ut den lufttorkade skinkan.
  4. Lägg en klick kräm på varje skinkbit och lägg en sparris ovanpå. Linda skinkan tajt runt.
  5. Lägg på ett fat och strö lite hackad persilja över.