Snabblagad sillsallad

0 röster
4
Snabblagad sillsallad
Foto: TV4

Den traditionella sillsalladen ska gärna hackas långt i förväg och stå och dra för att bli riktigt god. Den här varianten av sillsallad kan tillagas strax före servering. Tänk bara på att kokta, kalla potatisar behövs.

Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 1 burk matjessill
  • 1 vinteräpple
  • 1 ättiksgurka
  • 3 kokta, kalla potatisar
  • 7 dl tärnade rödbetor
  • 1 dl gräddfil
  • 1 msk söt svensk senap
  • en gnutta malen vitpeppar

Gör så här

  1. Tärna matjessillen, äpplet, ättiksgurkan och potatisen.
  2. Rör ihop gräddfil, senap och peppar.
  3. Blanda ner gräddfilsblandningen och de tärnade rödbetorna i hacket.
26 januari 2009

Laddar fler recept