Snabba fish tacos med lime och chipotlesås

koket.se
Lohmanders snabba fish tacos med lime och chipotlesås NY
Foto: Köket

Snabba fish tacos med lime och chipotlesås

8 ingredienser

30 min

Fisk är så gott att ha i tacon, köp färdigpanerad rödspätta och förbered tillbehören under tiden så har du en färdig rätt på nolltid. Kom ihåg att drissla på den goda såsen, den blir verkligen pricken över i:et.

Lohmanders Aioli Lime & Chipotle
Lohmanders Aioli, Lime & Chipotle produkt

Lohmanders Aioli Lime & Chipotle

En krämig aioli med en frisk smak av lime och välbalanserad hetta från chipotle.

Läs mer

logo

Ingredienser

portioner
  • 500 g rödspättafilé, fryst färdigpanerad
  • 1 fänkål
  • 1 morot
  • 1 grönt äpple
  • 0,5 gurka
  • 1 avokado
  • 8 stora tortillabröd
  • 1 Lohmanders Aioli, Lime & Chipotle

Gör så här

  1. Tina fisken.
  2. Sätt ugnen på 180 grader över- och undervärme.
  3. Lägg fisken på bakplåtspapper på en plåt och tillaga enligt anvisning på förpackning tills den blivit gyllene och frasig.
  4. Skiva den vita delen av fänkålen tunt.
  5. Skala och riv morot grovt.
  6. Tärna äpple, gurka och avokado.
  7. Värm bröden i ugnen några minuter.
  8. Fyll brödet med alla ingredienser och drissla över Lohmanders Aioli, lime och chipotle.
TIPS!
Tips från Lohmanders!
Lohmanders Surdegsmacka med pulled pork och lime- chipotlesås

Tips från Lohmanders!

Se fler goda och såsiga recept här.

Läs mer