Smördegssnittar med sylt, brie och nötter
Smördegssnittar med sylt, brie och nötter
4 ingredienser
20 m
Vad sägs om smördegssnittar med sylt, brie och nötter till påskbordet? Det kan bli en riktig succé!
I bild ser du även Sojapicklade ägghalvor med chorizoströssel
Se Nazuk Turdieva laga receptet

Ingredienser
- smördeg
- brieost
- sylt
- blandade nötter
Gör så här
- Sätt ugnen på 200 grader och smörj en minimuffinsplåt.
- Skär smördegen i fyrkantiga bitar och placera en degplatta i varje hål på muffinsplåten, kanterna ska sticka ut lite från varje.
- Skär brieost i mindre bitar och lägg en bit i varje degark.
- Toppa osten med 1 tesked sylt och grovhackade nötter.
- Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter eller tills smördegen fått en fin gyllene färg.