Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Hälsa
Plus
Kurser
Sök
visa meny för konto
Smördegskrustader med kycklingstuvning
Foto: TV4
Smördegskrustader med kycklingstuvning
0
Spara
Av:
Köket.se
10
ingredienser
En elegant förrätt som är ganska mättande.
Buffémat
Förrätter
Kyckling
Så väljer du rätt kyckling i butik
Ingredienser
4 frysta smördegskrustader
Fyllning:
1,5 msk margarin
2 msk vetemjöl
2 dl kaffegrädde + spad från sparrisen
1 förp sparris [225 g]
kött från 0,5 kyckling (kokt eller grillad)
1 dl persilja, finhackad
paprikapulver
salt
peppar
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Fräs fett och mjöl i en kastrull. Späd med grädde och sparrisspad. Smaka av med kryddor. Låt stuvningen småkoka 10 minuter.
Vänd ner sparrisen och kycklingköttet samt persiljan. Grädda krustaderna enligt anvisning på förpackningen.
Fyll krustaderna med stuvningen. Pudra lätt med paprika och garnera med persilja.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut