Senapsmarinerad strimlad biff

Senapsmarinerad strimlad biff
Foto: TV4

Det är perfekt att servera pressad potatis till den här snabblagade rätten med finstrimlad, senapskryddad biff. Servera en fräsch sallad till eller lättkokta haricots verts.

12 maj 2009
4

Du behöver

  • 500 g innanlår
  • 100 g gul lök
  • 4 msk skånsk senap
  • 2 msk matolja
  • salt och svartpeppar
  • 4 potatisar, 400 g
  • strimlad paprika
  • hackad persilja

Gör så här

  1. Koka potatisen. Skär biffen i strimlor och skala och hacka löken fint. Blanda biffstrimlor, lök och senap i en skål.
  2. Hetta upp en stekpanna med oljan och stek sedan biff och lök hastigt i den heta pannan. Rör om då och då och krydda med salt och peppar.
  3. Servering: Pressa den nykokta potatisen direkt i en hög på tallriken, strö över lite persilja och stick i några paprikastrimlor och lägg upp den stekta biffen bredvid.
Kommentera receptet
hosterbjudande

Fler goda recept