Sébastien Boudets frukostbrioche

Brioche från den franska mästerbagaren själv! Få saker är godare än nybakad brioche till frukost.

12 mars 2017

Du behöver

  • 500 g ägg
  • 750 g mjöl
  • 100 g rörsocker
  • 15 g havssalt
  • 10 g eko jäst
  • 350 g smör

Gör så här

  1. Blanda ihop alla ingredienser förutom smör. Låt degen vila i 1 timme. 
Blanda ner smöret och knåda några minuter tills smöret har gått in i degen. Låt degen vila tills den har kommit igång med jäsningen
  2. Gör formbrioche på ca 750 g. Låt dem jäsa till dubbla storleken och baka i 35 minuter på 220 grader.
Kommentera receptet
Presenteras av Kökets favoriter

Bakbunkar från kända varumärken

Bakbunkar från kända varumärken Se fler

Fler goda recept