Paulinas fruktsallad

Paulinas fruktsallad
Foto: Paulina Westerlind
Sanna Ehdin
Sanna Ehdin

Paulinas fruktsallad

Av: Sanna Ehdin

Från: Sannas Matbok

7 ingredienser

Den här uppfriskande fruktsalladen är både smakrik och mättande.

Ingredienser

Håll skärmen tänd
  • 1 grapefrukt
  • 1-2 apelsiner
  • 1-2 bananer, skivade
  • 2 kiwis
  • 0,5 dl sötmandel, hackad
  • 1 msk riven kokos
  • 6 katrinplommon, hackade

Gör så här

Håll skärmen tänd
  1. Skala grapefrukten genom att skära bort skalet med kniv, men lämna lite av det vita innerskalet som innehåller rikligt med antioxidanter. Skär grapefruktköttet i bitar och lägg i en skål.
  2. Skala apelsinerna och skär ner dem med tillsammans med banan.
  3. Gröp ur kiwin och lägg i.
  4. Strö över mandel, kokosflingor och katrinplommon. Rör om och njut!