Salsicciaburgare med parmesandressing

Foto: Köket.se
Salsicciaburgare med parmesandressing
6 ingredienser
20 min
Smakrik salsiccia möter krispig fänkål och len parmesankräm i denna burgare. En riktig umamibomb som passar perfekt till grillkvällen!
Ingredienser
- 600 g salsicciafärs
- 2 dl majonnäs
- 2 dl parmesanost, finriven
- 1 fänkål
- 4 blad krispsallad
- 4 Korvbrödsbagarn Potato burger bun
Gör så här
- Forma salsicciafärsen till 4 köttpuckar. Stek eller grilla på hög värme tills de fått fin yta och är genomstekta.
- Blanda ihop majonnäsen och parmesanosten till en parmesankräm.
- Hyvla fänkålen tunt. Tvätta och torka krispsalladen. Rosta hamburgerbröden i en torr panna eller på grillen.
- Montera burgaren med de rostade hamburgerbröden, parmesankrämen, krispsalladen, salsiccian och fänkålen!
TIPS!