Salsicciaburgare med parmesandressing

Korvbrödsbagarn Salsicciaburgare med parmesandressing
Foto: Köket.se

Salsicciaburgare med parmesandressing

6 ingredienser

20 min

Smakrik salsiccia möter krispig fänkål och len parmesankräm i denna burgare. En riktig umamibomb som passar perfekt till grillkvällen!

Ingredienser

portioner
  • 600 g salsicciafärs
  • 2 dl majonnäs
  • 2 dl parmesanost, finriven
  • 1 fänkål
  • 4 blad krispsallad
  • 4 Korvbrödsbagarn Potato burger bun

Gör så här

  1. Forma salsicciafärsen till 4 köttpuckar. Stek eller grilla på hög värme tills de fått fin yta och är genomstekta.
  2. Blanda ihop majonnäsen och parmesanosten till en parmesankräm.
  3. Hyvla fänkålen tunt. Tvätta och torka krispsalladen. Rosta hamburgerbröden i en torr panna eller på grillen.
  4. Montera burgaren med de rostade hamburgerbröden, parmesankrämen, krispsalladen, salsiccian och fänkålen!
TIPS!