En snabblagad och otroligt god vegoburgare med krispiga grönsaker, olivdressing och saganaki. Saganaki är en grekisk ost som steks i panna och blir härligt krispig på utsidan och mjuk inuti.
Lägg knivbladet mot oliverna och tryck till, ta ut kärnan och hacka oliverna grovt. Blanda majonnäs med riven vitlök, salt, hackade oliver och pressad citron.
Blanda vetemjölet i en djup tallrik med oregano, paprikapulver och en liten nypa salt. Häll upp vatten i en djup tallrik.
Skär gurka, lök och tomat i skivor. Bryt salladen i lagom stora bitar så att de passar i burgaren.
Vänd varje saganaki först i vatten sedan i mjölet så att det får en lätt mjölad yta.
Stek saganakin gyllene i olivolja i en stekpanna på bägge sidor.
Rosta gärna brödens snittyta snabbt i en panna så att de blir varma och får lite yta.
Lägg yoghurtsås på brödet. Toppa med sallad, stekt saganaki, lök, tomat och gurka. Salta och peppra. Klicka på lite mer yoghurt och toppa med brödet!