Rostad paprika med parmesankräm

koket.se
rostad paprika med parmesankräm
Frida Lund porträtt
Frida Lund porträtt

Rostad paprika med parmesankräm

7 ingredienser

25 min

Superenkel och vansinnigt gott tilltugg på röda, söta paprikor med parmesankräm serveras på en bit bröd.

Se Frida Lund laga receptet

logo

Ingredienser

  • 3 röda paprikor
  • 2 dl crème fraîche
  • 1 kruka basilika
  • 1 msk olivolja
  • 2 dl parmesanost, riven
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Halvera paprikorna och lägg på plåt. Låt gå i mitten av ugnen i 20 min eller till de fått färg.
  3. Mortla basilika tillsammans med olivolja. Blanda med crème fraiche och parmesan salta och peppra efter smak
  4. Servera krämen och paprikan på en bit bröd.