Rödkåls-”Waldorf”

koket.se
Rödkåls-”Waldorf”
Kockarnas kamp 2017 Erik Videgård
Kockarnas kamp 2017 Erik Videgård

Rödkåls-”Waldorf”

10 ingredienser

20 m

Det här krämiga och fräscha salladen med rödkål, valnötter och äpple kan bli en favorit till julbordet!

Se Erik Videgård laga receptet

logo

Ingredienser

portioner4 - 6
  • 200 g rödkål, finstrimlad
  • 100 g syrligt äpple, finstrimlat (fast sort)
  • 100 g rotselleri, finstrimlat
  • 50 g valnötter, grovhackade
  • 15 g färsk pepparrot, riven
  • 1 msk citronsaft
  • 1 tsk chiliflakes
  • 300 g majonnäs
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Blanda allt och smaka av med salt och nymalen svartpeppar