• Meny
  • Köket.se
  • Sök
  • Kontomeny

Rödbets- och halloumibiffar med tzatziki

Rödbets- och halloumibiffar med tzatziki
Foto: Jessica Frej
Jessica Frej
Jessica Frej

Rödbets- och halloumibiffar med tzatziki

4 steg att laga

8 ingredienser

20 m

Goda vegetariska biffar som passar perfekt att servera på rostat bröd med sallad och tzatziki. Biffarna går lika bra att äta som de är kalla. Perfekt mellis! /Jessica

Här hittar du recept på Jessicas tzatziki >>

Ingredienser

4 portioner
  • 4 rödbetor, kokta
  • 1 förp halloumiost
  • 1 ägg
  • 1 dl bovetemjöl
  • olivolja, att steka i

Till servering

  • tzatziki
  • sallad
  • bröd, rostat

Gör så här

  1. Riv rödbetorna och halloumin på den fina sidan på rivjärnet.
  2. Blanda rivet med ägg och bovetemjöl.
  3. Hetta upp en stekpanna. Häll olivolja i pannan och forma till biffar direkt i pannan.
  4. Servera biffarna med tzatziki, rostat bröd och sallad.