Rödbets- och halloumibiffar med tzatziki

Rödbets- och halloumibiffar med tzatziki
Foto: Jessica Frej
Jessica Frej
Jessica Frej

Rödbets- och halloumibiffar med tzatziki

8 ingredienser

20 m

Goda vegetariska biffar som passar perfekt att servera på rostat bröd med sallad och tzatziki. Biffarna går lika bra att äta som de är kalla. Perfekt mellis! /Jessica

Här hittar du recept på Jessicas tzatziki >>

Ingredienser

Håll skärmen tänd
portioner
  • 4 rödbetor, kokta
  • 1 förp halloumiost
  • 1 ägg
  • 1 dl bovetemjöl
  • olivolja, att steka i

Till servering

  • tzatziki
  • sallad
  • bröd, rostat

Gör så här

Håll skärmen tänd
  1. Riv rödbetorna och halloumin på den fina sidan på rivjärnet.
  2. Blanda rivet med ägg och bovetemjöl.
  3. Hetta upp en stekpanna. Häll olivolja i pannan och forma till biffar direkt i pannan.
  4. Servera biffarna med tzatziki, rostat bröd och sallad.