Rödbets- och halloumibiffar med tzatziki

27 röster
20 m
4
Rödbets- och halloumibiffar med tzatziki
Foto: Jessica Frej

Goda vegetariska biffar som passar perfekt att servera på rostat bröd med sallad och tzatziki. Biffarna går lika bra att äta som de är kalla. Perfekt mellis! /Jessica

Här hittar du recept på Jessicas tzatziki >>

Visa mer
20 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 4 stora rödbetor, kokta
  • 1 pkt halloumi
  • 1 ägg
  • 1 dl bovetemjöl
  • olivolja, att steka i

Till servering

  • tzatziki
  • sallad
  • rostat bröd

Gör så här

  1. Riv rödbetorna och halloumin på den fina sidan på rivjärnet.
  2. Blanda rivet med ägg och bovetemjöl.
  3. Hetta upp en stekpanna. Häll olivolja i pannan och forma till biffar direkt i pannan.
  4. Servera biffarna med tzatziki, rostat bröd och sallad.
11 augusti 2018
Kökets box

laddar fler recept

Laddar fler recept