Rensnurror med broccolipuré och kantareller

Rensnurror med broccolipuré och kantareller
Foto: TV4
Köket .se kocksida
Köket .se kocksida

Rensnurror med broccolipuré och kantareller

7 ingredienser

Renkött brukar uppskattas av utländska vänner, liksom kantareller och tunnbröd.

Ingredienser

portioner
  • 2 mjuka tunnbröd
  • 8 skivor renstek, rökt
  • 1 förp broccoli, fryst, ca 400 g
  • 1 dl vispgrädde
  • salt
  • peppar
  • kantareller

Gör så här

  1. Koka broccolin klar och mixa den till mos. Blanda med grädden och smaka av med salt och peppar. Smörfräs kantarellerna.
  2. Skär tunnbrödet i remsor cirka 4 x 25 centimeter. Forma till ringar, fäst med tandpetare och ställ dem på ett fat. Häng en skiva renstek över brödet och klicka i fyllningen. Garnera med svampen.