Knäck äggen i en bunke och vispa ihop dem med salt.
Häll mjölet på arbetsbänken och gör en grop i mitten av "mjölberget". Häll de vispade äggen i gropen. Blanda snabbt samman med en gaffel eller med fingrarna tills allt kan samlas ihop till en degklump. Tillsätt olivoljan. Om det behövs för att samla ihop torrt mjöl, fukta med lite vatten.
Knåda degen på en mjölad arbetsyta cirka 5 minuter. Arbeta degen tills den är jämn och elastisk. Om degen känns kladdig arbeta in ytterligare lite mjöl. Lägg degen i en plastfolie och låt den vila i kylskåp i 20 minuter.
Pepparsås
Skala och finhacka löken och champinjoner. Fräs det i smör i en såskastrull.
Tillsätt cognac. Nu kan du tända på och flambera cognacen om du önskar det.
Häll i grädde samt kalvfond, soja och peppar.
Låt såsen småkoka minst 10 minuter, rör då och då. Smaka av med salt.
Fyllning
Skala och hacka löken fint. Hacka sidfläsk och champinjoner i små tärningar.
Stek allt på medelvärme i en stekpanna, ca 15 minuter.
Tillsätt soja och smaka av med salt och peppar. Ställ detta åt sidan.
Fyllning av pasta
Dela pastadegen i fyra lika stora delar.
Kör en del genom pastamaskinens bredaste inställning. Ställ in maskinen på bredaste läget och kör igenom degen. Fortsätt med ett smalare hack åt gången tills du har kört igenom den smalaste inställningen på maskinen, och har långa plattor med pasta. Gör likadant med resten av degen.
Lägg ut en långsmal remsa med deg på bordet. Klicka ut små bollar av fyllningen på pastan med jämnt mellanrum.
Vispa upp ett ägg och pensla runt alla bollar på degen, det kommer att fungera som klister.
Lägg ut en långsmal remsa över bollarna.
Ta en stansring i bra storlek och stansa ut raviolin. Ta bort överflödig pasta. Ta en gaffel och tryck till raviolin runt om så att pastan ej öppnar sig under kokningen.
Koka raviolin i ett par minuter eller tills den flyter upp till ytan.
Servering
Vänd nu ner raviolin i såsen och servera i en lämplig tallrik. Finns det fyllning kvar är det trevligt att strö fyllning över raviolin samt hyvla parmesan över.