Råbiff på toast
Råbiff på toast
18 ingredienser
20 m
Råbiff serverad på en krispig toast med härliga tillbehör är en riktigt festlig rätt att servera i helgen.
Se Fredrik Eriksson laga receptet

Ingredienser
Råbiff
- 600 g bogbladstek, mald/finskuren (eller innanlår)
- 3 msk kapris, hel eller finhackad
- 3 schalottenlökar, finhackade
- 1,5 msk dijonsenap
- 3 äggulor
- 2 msk färsk kruspersilja, finhackad
- 1 tsk färsk dragon
- vitpeppar, grovmalen
- 1 msk worcestersås
- 1 msk olivolja
- salt
- cognac (ett stänk)
Servering
- formfranska, rostat (toast)
- rödbeta
- cornichons
- dijonsenap
- färsk pepparrot, riven
- grönsallad
Gör så här
- Blanda ihop det malda köttet med övriga ingredienser till råbiffen.
- Servera råbiffen på en toast med rödbetor, cornichons, dijonsenap, riven pepparrot och grönsallad vid sidan om.