Råbiff på toast

koket.se
Råbiff på toast
Foto: Tv4
Fredrik Eriksson ny
Fredrik Eriksson ny

Råbiff på toast

18 ingredienser

20 m

Råbiff serverad på en krispig toast med härliga tillbehör är en riktigt festlig rätt att servera i helgen.

Se Fredrik Eriksson laga receptet

logo

Ingredienser

portioner

Råbiff

  • 600 g bogbladstek, mald/finskuren (eller innanlår)
  • 3 msk kapris, hel eller finhackad
  • 3 schalottenlökar, finhackade
  • 1,5 msk dijonsenap
  • 3 äggulor
  • 2 msk färsk kruspersilja, finhackad
  • 1 tsk färsk dragon
  • vitpeppar, grovmalen
  • 1 msk worcestersås
  • 1 msk olivolja
  • salt
  • cognac (ett stänk)

Servering

  • formfranska, rostat (toast)
  • rödbeta
  • cornichons
  • dijonsenap
  • färsk pepparrot, riven
  • grönsallad

Gör så här

  1. Blanda ihop det malda köttet med övriga ingredienser till råbiffen.
  2. Servera råbiffen på en toast med rödbetor, cornichons, dijonsenap, riven pepparrot och grönsallad vid sidan om.