ca 800 g fläskkarré, i bit (med ben är alltid bättre om ni hittar)
2 gula lökar
1 morot
1 torkad chilifrukt
4 torkade limeblad
salt
peppar
rapsolja
barbequesås
limefrukt
Gör så här
Putsa karrén och pudra den sedan med salt och peppar. Klappa in kryddorna så att de fastnar. Hetta upp olja i en gjutjärnsgryta och bryn karrén hårt runt om. Slå på vatten så att karrén täcks. Tillsätt skalad, delad lök och morot tillsammans med limebladen och en torkad chili. Täck med lock och låt sjuda på låg värme. Titta till grytan, vänd runt och slå på mer vatten om så behövs efter cirka 2 immar.
När cirka 3-4 timmar har gått, sätt ugnen på 225 grader, lyft ur köttet som faller isär av sig självt. Spara spadet. Gaffla det till trådiga småbitar och lägg det i en stor ugnsform. Vispa ut lite av kokspadet med BBQ-sås, limesaft, salt och peppar. Häll det över köttet och blanda runt. Det ska bli lite lagom geggigt. Baka av i ugnen så att det precis börjar ta färg. Servera sedan direkt, rykande hett. Det som blir kvar blir världens godaste köttmacka i morgon.