Pulled pork, picklad lök, aioli och rostat hamburgerbröd - en klassiker vi aldrig tröttnar på! Denna burgare tar lite tid men pulled porken sköter sig självt i ugnen den är SÅ värd det!
Blanda ketchup, chipotlepasta och alla kryddor och gnid in i köttet. Strö över löken och häll i vattnet i formen. Täck formen med lock eller aluminiumfolie.
Tillaga i mitten av ugnen cirka 4 timmar. Riv isär köttet med hjälp utav en gaffel och blanda samman med såsen.
Picklad lök
Skiva löken i tunna skivor.
Koka upp strösocker, ättikssprit och vatten i en kastrull. Dra av från plattan och lägg ner den skivade löken. Låt svalna och ställ in i kylen.
Aioli
Skala och pressa vitlöken.
Häll rapsoljan i en hög bunke och tillsätt vitlök, dijonsenap, vitvinsvinäger, ägg och salt.
Mixa till en krämig konsistens med hjälp utav mixerstav och smaka av svartpeppar.
Burgare
Rosta bröden i en torr stekpanna eller på grillen tills de får lite yta.
Montera din burgare, glöm inte några blad av romansalladen!