Vilken peppar passar till vad? Och varför ska man rosta vitpeppar? Se Leif Mannerström berätta om sin favoritkrydda och knepet för att få ut så mycket och god smak som möjligt.
Vitpeppar
Leifs favoritkrydda - speciellt rostad vitpeppar. Det blir fint, krispig och får en helt annan smak. Testa själv och fyll på pepparkvarnen med rostad vitpeppar så blir det en smaksensation varje gång.
En kär gammal klassiker som inte är lika populär idag som den var förr. Men den är fortfarande lika god och dekorativ,
Tips - Testa att strö lite rosépeppar på sillen till jul!
Grönpeppar
Grönpeppar är det rätta valet till pepparstek. Testa att laga klassikern jordgubbar med grönpepparsås, du kommer inte bli besviken. Här hittar du receptet >>
En underbar krydda som är otroligt populär i den svenska husmanskosten! Leif själv använder den till allt från sill, lax, kalv med dillsås och viltkött.