Kokosglass med grillad ananas
Kokosglass med grillad ananas
10 ingredienser
4h 15 min
En fräsch dessert med exotiska smaker. Hemgjord kokosglass med Malibu serveras med grillad ananas.
Ingredienser
Kokosglass
- 400 g kokospulver
- 1 dl Malibulikör
- 0,5 dl limefrukt, juice
- 2 dl sockerlag
- 1 dl vitt vin
- 2 msk glykos
Grillad ananas
- 1 ananas
- malen ingefära (pulver)
- rörsocker
- 1 dl vitt vin
Gör så här
- Blanda alla ingredienser till glassen och kör i glassmaskin, eller frys den i en stor bunke och rör om då och då till glassmassan har fast konsistens. det tar cirka 3-4 timmar.
- Blanda vin, råsocker och ingefära. Skiva frukten och låt den marinera i vinet en stund.
- Grilla i grillpanna och servera med den goda glassen.