Paolos burrata med prosciutto och söta tomater

15 m
4

En italiensk dröm på tallrik! Krämig burrata med prosciutto crodo, körsbärstomater stekta i socker och honung med friterade basilikablad.

10 maj 2017
15 m
4

Du behöver

  • 200 g körsbärstomater
  • olja, till stekning
  • socker
  • honung
  • några blad basilika
  • solrosolja, till fritering
  • 2 burrata
  • 70 g prosciutto crodo

Gör så här

  1. Stek körsbärstomaterna i lite lätt olja. Tillsätt socker och honung i pannan så de karamelliseras.
  2. Hetta upp el kastrull med olja och fritera basilikabladen snabbt. Lägg på papper och låt rinna av.
  3. Lägg upp tomater, burrata, prosciutto och toppa med basilikabladen.
Kommentera receptet
Presenteras av Kökets favoriter

Stekpannor från kända varumärken

Stekpannor från kända varumärken Se fler

Fler goda recept