Örjans början - kantarelltoast

1 röst
4

Kantarelltoast rätt och slätt! Underbart gott. Receptet kommer från programmet Halv åtta hos mig i TV4, där glada amatörer får visa prov på sin matlagningskonst.

Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig, och recepten därifrån är komponerade av amatörkockar. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 4 skivor formfranska med vallmofrön
  • 3 dl förvällda gula kantareller
  • smör och örtsalt att steka i
  • 100 g cream cheese naturell
  • pinjenötter

Gör så här

  1. Stek de förvällda kantarellerna några minuter i smör och salta försiktigt.
  2. Skär bort alla kanter utom vallmokanten på formfranskan.
  3. Stek båda sidor till en gyllengul yta i smör och örtsalt.
  4. 4. Stryk på creme cheese. Lägg på ett rikligt lager med kantareller och avsluta med naturella pinjenötter.
12 maj 2010

Laddar fler recept