Glutenfria valnötsfrallor
Glutenfria valnötsfrallor
9 ingredienser
30 min
Snabba glutenfria och mjölkfria frallor gjorda på morot, valnötter, mandelmjöl och kokosmjöl.
Tips: Om du vill ha riktigt snygga frallor kan du göra dem i en plåt med färdiga muffinsformar.
Ingredienser
- 2 dl valnötter (hela)
- 4 dl mandelmjöl
- 0,5 dl kokosmjöl
- 1 msk fiberhusk
- 2 tsk bakpulver
- 1 tsk havssalt
- 1 morot (stor)
- 6 ägg
- 2 dl vatten
Gör så här
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Vispa ihop ägg och vatten.
- Blanda alla torra ingredienser.
- Riv moroten fint.
- Rör ihop äggblandningen med de torra ingredienserna.
- Krama ur morötterna lätt och blanda ner.
- Tillsätt valnötterna och rör om.
- Klicka ut små frallor på bakplåtspapper eller använd bakplåt med färdiga muffinsformar.
- Grädda i ugnen ca 20 min.