Mushroom ramen
Mushroom ramen
9 ingredienser
20 m
Enkel ramen på kycklingbuljong smaksatt med endast salt. Toppa den med stekt svamp, sojapicklat ägg och spenat. Vill man ha sojapicklat ägg i soppan bör man göra det en dag i förväg. Hinner man inte pickla ägg kan man ta ett helt vanligt löskokt ägg.
Ingredienser
- 1,2 l kycklingbuljong
- havssalt
- 400 g blandad svamp
- olja
- 4 port ramennudlar
- 4 ägg, sojapicklade
- 2 salladslökar, finstrimlade
- 80 g bladspenat
- sesamfrön, rostade
Gör så här
- Värm upp buljongen och smaka av med salt.
- Stek svampen i olja i en panna.
- Koka nudlarna och portionera ut i skålar.
- Häll buljongen över nudlarna och toppa med ägg, salladslök, spenat, svamp och sesamfrön.