Morberg: Maten, drycken och konsten att kombinera

Ta en titt på några av Per Morbergs recept från kokboken Maten, drycken och konsten att kombinera!

Per Morberg bjuder på sina bästa recept, både gamla favoriter och goda nyheter. Boken handlar om smakupplevelsen i helhet och vikten av att kombinera rätt, därför rekommenderar Per tre olika och passande drycker till varje rätt. Åk på en riktig smakresa tillsammans med Per! Följ med till Frankrike och lär dig mer om hur man kombinerar mat och dryck. Ta sedan fram kastrullerna och glasen, tillaga, häll upp och testa. Men kom ihåg att alltid lita på din egen smak.

Recept från Maten, drycken och konsten att kombinera

Rabarberpaj med hemgjord vaniljglass
Per Morberg 2018
Betyg: 3.6 av 5 (15 röster)

Rabarberpaj med hemgjord vaniljglass

Per Morberg
40 m + tid i frys
Per Morbergs korvstroganoff
Per Morberg 2018
Betyg: 3.8 av 5 (603 röster)

Per Morbergs korv stroganoff

Per Morberg
25 m
Torskrygg med jordärtskockspuré
Per Morberg 2018
Betyg: 3.5 av 5 (119 röster)

Torskrygg med jordärtskockspuré

Per Morberg
30 m
Torsk med pepparrot och skirat smör
Per Morberg 2018
Betyg: 3.4 av 5 (15 röster)

Torsk med pepparrot och skirat smör

Per Morberg
30 m
Per Morbergs Wienerschnitzel
Per Morberg 2018
Betyg: 3.9 av 5 (179 röster)

Per Morbergs Wienerschnitzel

Per Morberg
20 m
POPULÄRT
Steak minute med pommes frites
Per Morberg 2018
Betyg: 4.6 av 5 (11 röster)

Steak minute med pommes frites

Per Morberg
60 m
POPULÄRT
Lammsmäcka med klyftpotatis
Per Morberg 2018
Betyg: 4.3 av 5 (34 röster)

Lammsmäcka med klyftpotatis

Per Morberg
60 m
Grön pyttipanna
Per Morberg 2018
Betyg: 3.56 av 5 (57 röster)

Grön pyttipanna

Per Morberg
35 m