Svensk variant på råbiff

Svensk variant på råbiff
Foto: TV4
Tommy Myllymäki 2024 KM
Tommy Myllymäki 2024 KM

Svensk variant på råbiff

10 ingredienser

Tommys svenska variant på råbiff är beräknat till cirka fyra personer.

Ingredienser

Håll skärmen tänd
portioner
  • 400 g nötkött, rått malet (magert)
  • 3 msk grädde
  • 1 msk grovkornig senap
  • 1 tsk stark senap (typ Dijon)
  • 1 msk kapris
  • 4 äggulor
  • 5 cm färsk pepparrot, fint riven
  • 2 dl vattenkrasse (plockad)
  • 4 rädisor, i klyftor
  • salt

Gör så här

Håll skärmen tänd
  1. Blanda samman nötkött, grädde, senap, äggulor och kapris och smaka av med salt.
  2. Lägg upp råbiffen på talrik och toppa med pepparrot, rädisor och krasse.