Lovefood

2 röster
4

Ekologisk vaniljglass och krukodlade björnbär och pepparmynta från den egna terrassen samt krossad brynt vit choklad! Funkar utmärkt till turkiskt kokkaffe …

Visa mer
4

Du behöver

  • 100 g 100 g vit choklad
  • 0,5 l (ekologisk) vaniljglass
  • 0,25 l färska björnbär
  • myntablad (färska)
  • ananassalviablad, alt citronmelissblad (färska)

Gör så här

  1. Bryn chokladen på mellanhög värme i en teflonpanna tills den fått en ljus kolafärg.
  2. Samla ihop chokladen, låt svalna och frys sedan in i en plastpåse. Vid servering hackas chokladen upp i småbitar.
  3. Lägg upp en kula glass och några björnbär, strössla den hackade brynta chokladen över och garnera med toppskotten av myntan och ananassalvian.
11 september 2009

laddar fler recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

Laddar fler recept