Blanda ingredienserna till degen noggrant. Låt vila i kylen ca 1 timme.
Kavla ut degen i en pastamaskin. Stansa sedan ut cirklar och fyll med fyllningen (se recept längre ner). Lägg en pastacirkel ovanpå, pensla med vatten och låt sätta sig i kylen.
Koka ca 2–3 minuter vid servering.
Fyllning
Hacka svampen och stek den med en vitlöksklyfta i olja. Låt svalna.
Blanda ner färskost, gräslök och smaka upp med salt.
Ljummen sallad
Koka upp välsaltat vatten i en stor kastrull.
Koka morot, blomkål och broccoli mjuka. Lägg i kallt vatten och låt sedan rinna av.
Lägg grönsakerna i en ugnsfast form. Toppa med dressingen (se recept längre ner) och värm försiktigt innan servering.
Dressing
Pressa apelsinjuicen och koka ner tills hälften återstår. Smaka upp med dijonsenap, vinäger och salt. Dressa över de varma grönsakerna.
Servering
Toppa salladen med krasse och macadamianötter. Servera med pastan!