Marsipanbröd på sukrin melis

koket.se
Marsipanbröd på sukrin melis

Marsipanbröd på sukrin melis

5 ingredienser

20 m

Det här enkla receptet på marsipanbröd är sötat med sukrin melis och innehåller totalt 8 gram kolhydrater. Receptet kommer ur boken Lewis bakar utan socker.

Se Lewis Rooker laga receptet

koket.se
Starta receptvideo

Ingredienser

portioner8 - 10 stycken
  • 3 dl mandelmjöl
  • ca 4 msk sukrin melis
  • 2-3 droppar bittermandelarom
  • 2 äggvitor
  • 60 g mörk choklad

Gör så här

  1. Blanda mandelmjöl med sukrin melis och bittermandelarom.
  2. Rör ner äggvitorna.
  3. Gör avlånga bitar eller runda bollar av degen (eller valfri form). Lägg in en stund i kylskåpet.
  4. Smält chokladen i vattenbad och doppa försiktigt bitarna i detta. Du kan doppa dem i chokladen genom att använda en tandpetare. Låt stelna.