Revbensspjäll med äppelcoleslaw
Revbensspjäll med äppelcoleslaw
15 ingredienser
50 min
Lättlagad och fräsch mat på revbensspjäll.
Ingredienser
revbensspjäll
- 1,5 kg revbensspjäll
- 2 msk tomatpuré
- 1 msk farinsocker
- 2 klyftor vitlök
- 2 msk barbequekrydda
- salt
- peppar
Äppelcoleslaw
- 2 äpplen
- 0,5 rödlök
- 1 dl gräddfil
- 1 msk dijonsenap
- 1 msk vitvinsvinäger
- 1 kruka persilja
- salt
- peppar
Gör så här
- Blanda samtliga ingredienser till revbenspjällen och pensla noga runt om spjällen.
- Stek i ugn på 180 grader ca 40 minuter. Krydda med lite extra salt och skär upp vid servering.
- Blanda gräddfil med senap och smaka av med vinäger, salt och peppar. Vänd ner äpplen, rödlök och persilja.
- Smaka av ytterligare en gång. Servera till revbenspjällen.