Blanda de torra ingredienserna. Tillsätt vatten, sirap och valfritt fett och arbeta snabbt ihop till en smidig deg.
Dela degen i 4 delar (för 4 pizzor) och forma till runda bullar.
Tryck eller kavla ut bullarna till rundlar på mjölat bakbord och lägg på plåtar med bakplåtspapper.
Lägg på önskad topping och grädda i nedre delen av ugnen 10-15 minuter beroende på topping.
Rödbetssallad och köttbullar
Vispa crème fraichen, bred sedan ut den på pizzadegen, fördela rödbetssalladen på pizzan, lägg på köttbullar. Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter. Toppa sedan med rostad lök.
Skinka och pepparrot
Vispa crème fraiche tillsammans med pepparrot, citronzest och saften från en citron, bred sedan ut den på pizza och riv över västerbottenost. Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter eller tills pizzan får fin färg. Ta ut pizzan från ugnen och toppa med skinkan och toppa med senap.
Lök, lax och löjrom
Vispa crème fraiche och bred på på pizzan och riv över massa parmesan. Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter eller tills pizzan får fin färg. Ta ut pizzan från ugnen och toppa med lax, mer crème fraiche, gräslök, rödlök och löjrom. Strö över lite flingsalt och peppar. Servera citronklyftor till.
Sötpotatishummus och chorizo
Vispa crème fraiche och bred på på varje pizza och smula över fetaost. Fördela sötpotatishummus på pizzan, lägg på chorizo. Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter. Toppa sedan med picklad lök.