Fruktcocktail med fläder- och vaniljsabayonne

Fruktcocktail med fläder- och vaniljsabayonne
Foto: TV4
Magnus Johansson
Magnus Johansson

Fruktcocktail med fläder- och vaniljsabayonne

6 ingredienser

Fruktcocktail med fläder- och vaniljsabayonne gjord på rosévin. Blanda melon, jordgubbar, rabarber eller vad som finns i trädgården och toppa med sabayonnesåsen. Gudomligt gott!!!!

Se fler recept från

Nyhetsmorgon

Ingredienser

  • 8 äggulor
  • 37,5 cl rosévin
  • 200 g strösocker
  • 0,5 vanilstång
  • 1 fläderblomma

Till servering

  • Melon, jordgubbar, rabarber eller andra goda frukter

Gör så här

  1. Vispa ingredienserna i en kastrull till första bubblan, forsätt att vispa och dra bort från spisen.
  2. Vispa sedan kallt i annan bunke eller i vispmaskin.
  3. Gör en fruktsallad på dina favoriter och toppa med sabayonnesåsen.