Ljummen peach melba med varm hallonsås

18 röster
10 m
4
Ljummen peach melba med varm hallonsås
Foto: Jessica Frej

Klassisk dessert med min lilla twist. Älskar kontrasten mellan varmt och kallt i en efterrätt. /Jessica

Tips! Passa på att rensa i skafferi och frys och laga en fantastisk söndagsmiddag med tre rätter på en halvtimme. Härlig mat som värmer i vinterkylan. Servera med Jessicas ärt- och citronbruschetta och Arribiata med mozzarella för en prisvärd trerättersmiddagmiddag!

Visa mer
10 m
4

Du behöver

  • 400 g konserverade persikor (1 burk)
  • 2 msk smör
  • 2 msk socker
  • 225 g frysta hallon
  • 0,5 l vaniljglass

Gör så här

  1. Häll av persikorna och stek persikorna i smör på medelvärme ca 2 minuter på varje sida.
  2. Tillsätt hallon och socker och låt de bi varmt med persikorna.
  3. Servera varmt tillsammans med vaniljglass.
15 januari 2017
Kökets kurser

laddar fler recept

Laddar fler recept