Skagentopp med räkor

Foto: tv4
Skagentopp med räkor
11 ingredienser
ca 20 min + 3 h i kyl
Förrättstoast på formbröd med räkröra, dill och krossade ostbågar.
Ingredienser
- 8 skivor formfranska
- ca 50 g majonnäs
- 2 msk kaviar, på tub
- 1 msk gräslök, hackad
- 1 msk rödlök
- 1 msk dill
Garnering
- ostbågar
- räkor
- löjrom (eller svart kaviar)
- dill
- citron
Gör så här
- Tag ut en rundel med ett litet glas ur varje brödskiva.
- Rör ihop ialla ingredienser.Tag hälften av smeten och bred ut på hälften av rundlarna. Resten av brödrundlarna lägger du som ett lock på bakelserna. Lägg på resten av smeten ovanpå och på sidorna.
- Täck över och ställ in i kylen i ungefär 3 timmar.
- Före servering rullar du varje bakelse i finkrossade ostbågar och dekorerar med räkor, löjrom, citronskiva och dill.