Fruktsallad med yoghurt, honung, granatäpple och mandel

3 röster

Fruktsallad, ett härligt och friskt inslag på brunchen.

Receptet är beräknat till 4-6 personer.

Visa mer

Du behöver

  • 1 st äpple
  • 1 st päron
  • 1 tsk färskpressad citron
  • 3 dl turkisk yoghurt, ca
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1-2 dl flytande honung
  • 0.5-1 dl rostad flagad mandel
  • 1 st granatäpple

Gör så här

  1. Skala, kärna ur och skär äpple och päron i kuber.
  2. Blanda med citronsaft.
  3. Blanda yoghurt med vaniljsocker.
  4. Varva ingredienserna i vackra glas i följande ordning: honung, yoghurt, frukt och mandel.
  5. Dekorera med kärnorna från granatäpplet.
16 april 2010
Kökets kurser

laddar fler recept

Laddar fler recept