Krämig potatissallad med kapris

67 röster
25 min
4
Krämig potatissallad med kapris
Foto: Lisa Lemke
25 min
4
4 portioner

Du behöver

  • 600 g färskpotatis
  • 2 tsk dijonsenap
  • 0,5 tsk flytande honung
  • 1,5 dl gräddfil
  • 2 dl finhackad gräslök
  • flingsalt
  • grovmalen svartpeppar
  • 2 dl kaprisbär (gärna cocktailkapris)

Gör så här

  1. Tvätta potatisen och koka den mjuk i saltat vatten.
  2. Låt den svalna något och skär eventuellt potatisen i mindre bitar.
  3. Rör samman dijonsenap, gräddfil, honung samt hälften av gräslöken.
  4. Krydda med salt och svartpeppar.
  5. Sväng runt potatisen med dressingen och toppa med resten av gräslöken samt stora kaprisbär.
14 juni 2010

Fler goda recept