Varma fårostnachos med avokadodipp

3 röster
6
Varma fårostnachos med avokadodipp
Foto: TV4

Ostgratinerade nachos med dipp på avokado är perfekt plockmat. Ta fram till gästerna vid minglet.

Visa mer
6

Du behöver

  • 1 förp nachochips
  • 1 förp (180 g) fetaost
  • 1 tsk tacokrydda
  • 3 avokado
  • 1 msk olivolja
  • 0,5 citron
  • 0,5 vitlöksklyfta
  • några droppar tabasco
  • flingsalt
  • svartpeppar från kvarn

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Häll ut chipsen i en eldfastform eller på en ugnsplåt.
  3. Smula över fetaost och strö över tacokrydda och gratinera i 10 minuter.
  4. Mosa avokado i en skål med gaffel, smaksätt med olivolja, citronsaft, riven vitlök, tabasco, salt och svartpeppar.
4 augusti 2011
Kökets box

laddar fler recept

Laddar fler recept