Varma fårostnachos med avokadodipp

3 röster
6
Varma fårostnachos med avokadodipp
Foto: TV4

Ostgratinerade nachos med dipp på avokado är perfekt plockmat. Ta fram till gästerna vid minglet.

Visa mer
6
6 portioner

Du behöver

  • 1 förp nachochips
  • 1 förp fetaost [180 g]
  • 1 tsk taco kryddmix
  • 3 avokador
  • 1 msk olivolja
  • 0,5 citron
  • 0,5 klyfta vitlök
  • tabasco
  • flingsalt
  • svartpeppar, nymalen
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Häll ut chipsen i en eldfastform eller på en ugnsplåt.
  3. Smula över fetaost och strö över tacokrydda och gratinera i 10 minuter.
  4. Mosa avokado i en skål med gaffel, smaksätt med olivolja, citronsaft, riven vitlök, tabasco, salt och svartpeppar.
Kökets dryckesbrev

laddar fler recept...

Laddar fler recept...