I samarbete med ViktVäktarna

Laxwok teriyaki

25 m
4
Laxwok teriyaki
Foto: ViktVäktarna
25 m
4

Du behöver

  • 2 dl ris
  • 500 g lax
  • 3 tsk rapsolja
  • 0,5 purjolök
  • 1 broccoli
  • 1 paprika
  • 1 klyfta vitkål
  • 2 dl teriyakisås

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
  2. Dela lax i bitar. Stek hastigt i lite av oljan. Lägg åt sidan.
  3. Strimla purjo, dela broccoli, paprika och vitkål i mindre bitar. Stek i resterande olja. Häll på teriyakisås och lägg ner lax. Låt allt bli varmt.
  4. Servera laxwoken med ris.
Kommentera receptet

Fler goda recept

Fler från ViktVäktarna

Visa alla recept från ViktVäktarna