Kyckling med garam masala

1 röst
4
Kyckling med garam masala
Foto: TV4

Det här är ett enkelt och gott sätt att laga till färdiggrillad kyckling. Servera kokt ris och bröd till.

Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 2 grillade kycklingar
  • 0,75 dl matolja
  • 3 tomater
  • 0,5 tsk vitlökspulver
  • 0,5 tsk malen ingefära
  • 2 msk hackad färsk koriander
  • 2 tsk garam masala

Gör så här

  1. Skär kycklingköttet i trecentimetersbitar och hacka de färska tomaterna fint.
  2. Värm oljan till medelvärme i en stekpanna eller wok. Fräs ihop tomater, vitlökspulver och ingefära i 4-5 minuter. Lägg i kycklingköttet och låt puttra ytterligare 3-4 minuter.
  3. Blanda i koriandern och låt puttra ytterligare 1-2 minuter. Strö över och blanda snabbt ner garam masala precis före serveringen.
29 april 2009

laddar fler recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

Laddar fler recept