Börja med majonnäsen. I en smal bunke, lägg i äggula, risvinäger, rapsolja och sesamolja. Ställ en
stavmixer i botten på bunken och vispa på högsta hastighet till det hela blir en krämig majonnäs. Smaka av med soja och ingefära. Tillsätt sesamfrön och ställ åt sidan.
Salta fisken försiktigt. Panera den genom att först vända den i mjöl, sen i de uppvispade äggen och
till sist i panko. Låt vila medan grönsakerna förbereds.
Skär pak choi i munsstora bitar och rödlöken i klyftor. Skiva sockerärtorna tunt på längden. Blanda
ihop 3 msk soja, 2 msk risvinäger, 1 riven vitlöksklyfta och flytande honung till en dressing. Hetta
sedan upp en stor stekpanna till rykande. Häll på lite rapsolja och stek lök och pak choi på hög
värme i ca 1 minut. Dra av värmen, lägg i böngroddar och de strimlade sockerärtorna. Häll på
dressingen och vänd runt.
I en annan stekpanna, stek den panerade fisken i generöst med rapsolja till gyllene och frasig
runtom. Servera genast med de varma grönsakerna och sesammajonnäsen.