Marinad Vispa ihop filmjölk med salt, vitlökspulver, lökpulver, chilipulver och rökt paprika i en stor skål.
Smaksatt mjöl Blanda ihop mjölet med kryddorna.
Friterad kyckling Vänd ner kycklingen i skålen med marinaden och massera in den. Täck skålen med plastfilm och låt marinera i minst en timme.
Hetta upp olja i en gjutjärnsgryta till 180 grader.
Lägg sedan ner kycklingen i det smaksatta mjölet och klappa in det noggrant, låt vila 5 minuter innan fritering.
Fritera några kycklinglår i taget så oljan inte tappar i temperatur, det tar ca 8 minuter. När låren är krispiga och gyllenbruna så låt dem rinna av på ett galler med hushållspapper under.
Honungssmörsås Smält smöret på medelvärme i en kastrull med honung, salt och chili. Vispa till en slät sås,
Håll såsen varm fram till servering.
Belgiska våfflor Hetta upp ditt våffeljärn.
Blanda mjöl, bakpulver, socker och salt.
Vispa äggvitorna i en separat bunke till styva toppar.
Vispa ihop äggulor, mjölk och persilja mixat med rapsolja. Tillsätt mjölmixen och blanda väl.
Vänd ner äggvitorna i blandningen.
Grädda smeten till våfflor.
Servering Toppa våfflorna med kycklingen och såsen.