Krämig svampgryta

Krämig svampgryta

12 ingredienser

20 m

En krämig svampgryta som du lagar på 20 minuter kommer bli en perfekt rätt inför veckan!

Planti Cooking Fraiche Naturell
Planti fraiche naturell produkt

Planti Cooking Fraiche Naturell

Naturell cooking fraiche med mild syrlig smak och tjock krämig konsistens.

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 1 gul lök, hackad
  • 4 klyftor vitlök, hackad
  • olivolja (till stekning)
  • 500 g svamp, delad
  • 2 dl Planti Cooking Fraiche Natural
  • 2 msk dijonsenap
  • 3 msk tomatpuré
  • 2 msk soja
  • salt
  • peppar

Servering

  • ris
  • färsk persilja

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Fräs svampen i en gryta med olivolja tills den mjuknat. Tillsätt löken och stek tills löken har mjuknat. Tillsätt vitlöken och stek i ytterligare någon minut.
  3. Tillsätt Planti Cooking Fraiche. Tillsätt de andra ingredienserna och låt koka ihop i ca 10 minuter.
  4. Servera grytan med ris och färsk persilja.
TIPS!
Tips från Planti!
Portabello stroganoff med ris och grönkål

Tips från Planti!

Testa fler härliga recept med Plantis produkter

Läs mer