Krämig räkröra till bakpotatis

1 röst
4
Krämig räkröra till bakpotatis
Foto: TV4

Här kan man variera med hårdkokta ägg för att få räkröran ännu mer matig. Röran passar utmärkt på toast, i bakpotatis eller i sallad.

Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 2 dl majonnäs
  • 2 msk gräddfil
  • 50 g ärtor
  • 0,5 röd paprika
  • 100 g räkor
  • 1 msk hackad dill
  • 1 tsk curry
  • 0,5 tomat
  • salt och malen vitpeppar

Gör så här

  1. Räkröra: Rör ihop gräddfil och majonnäs. Skär tomat och paprika i mindre bitar och rör ner.
  2. Tillsätt ärtor och räkor.
  3. Krydda med curry, salt och peppar.
11 juni 2009

laddar fler recept

Laddar fler recept