Pelle Janzon, Kråkes recept

1 röst
20 min
4
Råbiff
Foto: Fredrik Sandin Carlsson

En lyxig lunch för 4 personer. Använd mindre och fler brödskivor och ägg så blir det en perfekt förrätt för 8 personer.

Visa mer
20 min
4
4 portioner

Du behöver

  • 400 g tunt skuren oxfilé
  • 4 skivor vitt bröd
  • 4 äggulor
  • 1 liten rödlök
  • 1 knippe gräslök
  • 4 msk löjrom
  • 4 msk riven pepparrot
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Skär oxfilén tunt med en vass kniv. Skala och hacka löken och klipp gräslöken. Stek eller rosta brödet. Lägg köttet på brödet och klicka på lite löjrom i mitten.
  2. Gör en grop i löjrommen och lägg dit äggulan. Lägg lök och gräslök i en ring runt om och salta och peppra. Servera med en hög riven pepparrot.
5 september 2008

Laddar fler recept