Korv med krämig rotselleri och rostad lök


Foto: TV4
Korv med krämig rotselleri och rostad lök
10 ingredienser
15 min
Kryddstark korv och fräsch rotselleri gifter sig magiskt ihop. Toppa med rostad lök och njut!

Ingredienser
- 4 Korvbrödsbagarn Durum korvbröd
- 150 g rotselleri
- 0,5 dl persilja
- 1 msk citronsaft
- 2 msk grovkornig senap
- 2 msk majonnäs
- 1 krm salt
- 1 krm svartpeppar
- 4 kabanosskorv
- rostad lök
Gör så här
- Skala och riv rotselleri grovt i en bunke.
- Hacka persilja och tillsätt pressad citron, senap, majonnäs, salt och peppar i samma bunke och rör om.
- Grilla korven och bröden tills de fått lite yta.
- Toppa korvarna med rotselleriröran och rostad lök.
Tips!
- Testa olika varianter av korvbröd och hitta din nya favorit, perfekt att frysa in om det blir över!
TIPS!