När du har en låg eld så lägg lammsadeln i grillen med benet nedåt i ca 20 minuter. Tiden beror på köttets storlek (tunnare bitar behöver inte lika lång tid).
Vänd och grilla köttet i 10 minuter tills det är krispig på utsidan men saftigt på insidan. Tanken är att köttet ska vara ljust i mitten och brunt/guldigt utanför. Köttet ska ha ca 55 grader i innertemperatur.
Låt köttet vila i några minuter när du har lyft av det från grillen.
Bena sedan ur köttet och portionera upp det.
Häll slutligen över marinaden.
Primörer
Blanchera rädisor, rapsskott och morot i salt vatten var för sig i runt 2-3 minuter och ställ sedan åt sidan. Skala morötterna.
Pensla ramslöken och alla primörer med olja.
Grilla ramslöken och primörerna på låg värme med hjälp av en syl direkt i glöden.
Servering
Servera lammet med primörerna och toppa med ängssyra och den grillade ramslöken.