KitchenAid köksmaskiner header artikelkitchenaid-logo

Köksmaskinen som passar just dig

Vill du vispa fluffigaste marängsmeten, knåda den perfekta pizzadegen, strimla det finaste köttet eller mosa det lenaste potatismoset? Då har KitchenAid den bästa – och snyggaste köksmaskinen för ditt behov! Vilken storlek passar dig?

NYHET! Årets färg 2022
KitchenAid släpper varje år en ny färguppsättning av sina ikoniska maskiner och i år 2022 är det Beetroot. En djup vinröd ton med en läcker sidenfinish som blir en härlig färgklick i det skandinaviska köket. Inspirerad av den oväntade skönhet som du hittar i vardagliga saker likt den underbara magenta som sipprar ut när du skär i en vanlig rödbeta.

Liten

Visste du att KitchenAids populära köksassistent kommer i 3 olika storlekar? För dig som bor själv, med partner eller bara har ett litet kök är den minsta modellen klockren. Den rymmer 3,3 liter och är 25% lättare och 20% mindre än den största modellen men är lika kraftfull och robust. Med den går det smidigt att vispa samt knåda vanliga och lite tyngre degar.

Mellan

Älskar du matlagning men har svårt att hitta tid att göra något från grunden? Med den medelstora modellen har du en grym assistent som gör detta möjligt. Den rymmer 4,3-4,8 liter och passar dig som snabbt vill slänga ihop mindre blandningar eller stora satser lagad mat. Låt maskinen vispa efterrätten, knåda deg till bröd, pasta och pizza, blanda potatismos och mycket mer.

Stor

För dig som gärna står för större middagbjudningar, har många personer i hushållet eller helt enkelt vill ha det bästa i designväg. Den stora modellen rymmer hela 4,8-6,9 liter och lämnar därmed utrymme att vara kreativ i köket. Med sitt breda sortiment av tillbehör går det att blanda, hacka, mixa, skiva, riva, strimla och knåda till utsökt hemlagad mat i restaurangklass. Den kraftfulla maskinen klarar av att sköta tungt arbete under tystnad och är lätt att rengöra.
Kitchenaid stor

Ta en titt på hela sortimentet hos KitchenAid

Goda recept från KitchenAid