• Meny
  • Köket.se
  • Sök
  • Kontomeny

Kantarellsnitt på smörstekt surdegsbaguette

Kantarellsnitt på smörstekt surdegsbaguette
Foto: Tv4
Catarina König
Catarina König

Kantarellsnitt på smörstekt surdegsbaguette

4 steg att laga

6 ingredienser

Servera dessa lyxiga kantarellsnittarna med bubbel när gästerna kommer till helgens middag!

Ingredienser

portioner4 portioner
  • 1 surdegsbaguette, snett skuren i snygga snittar
  • 50 g smör
  • 500 g kantareller
  • 50 g fetaost
  • valnötsolja, att ringla över
  • färsk timjan att dekorera med

Gör så här

  1. Förväll dina kantareller.
  2. Slunga kantarellerna i stekpannan med smör, salt & nymalen svartpeppar.
  3. Stek surdegssnittarna i smör tills krispigt gyllene.
  4. Lägg surdegssnittarna på ett fat, lägg på kantareller och smula över fetaost. Ringla över lite valnötsolja och dekorera med färsk timjan.