Kantarell ”toast” med japansk wagyubiff

POPULÄRT
Kantarell ”toast” med japansk wagyubiff
Foto: Tv4
Kockarnas kamp 2017 Jonas Svensson
Kockarnas kamp 2017 Jonas Svensson

Kantarell ”toast” med japansk wagyubiff

8 ingredienser

20 m

Den här toasten är något utöver det vanliga! Med kantareller, biff och tapiokapärlor blir det en ritkigt matig och lyxig macka.

Ingredienser

portioner
  • 500 g kantareller
  • 4 skivor bröd (brioche)
  • 10 knipplökar
  • 2 msk risvinäger
  • 4 skivor wagyubiff, tunna (eller annan bra biff)
  • 2 msk tapiokapärlor
  • 1 dl soja (ljus)
  • crema di balsamico

Gör så här

  1. Smörstek kantareller och bröd.
  2. Skiva löken och häll på risvinäger.
  3. Koka tapiokapärlor och lägg dem i soja.
  4. Lägg kantarellerna på brödet, sen tapiokapärlorna, lök och sist en stor skiva kött.
  5. Droppa balsamico runt och servera.