• Meny
  • Sök
  • Kontomeny

Kantarell ”toast” med japansk wagyubiff

10 röster
20 m
4
Kantarell ”toast” med japansk wagyubiff
Foto: Tv4
20 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 500 g kantareller
  • 4 skiva bröd (brioche)
  • 10 knipplökar
  • 2 msk risvinäger
  • 4 skiva wagyubiff, tunna (eller annan bra biff)
  • 2 msk tapiokapärlor
  • 1 dl soja (ljus)
  • crema di balsamico

Gör så här

  1. Smörstek kantareller och bröd.
  2. Skiva löken och häll på risvinäger.
  3. Koka tapiokapärlor och lägg dem i soja.
  4. Lägg kantarellerna på brödet, sen tapiokapärlorna, lök och sist en stor skiva kött.
  5. Droppa balsamico runt och servera.
25 juli 2020